GROEI IN ONDERNEMEN

Toekomstbestendige balans ondernemer en onderneming

Bij het ondernemerschap komt veel kijken. Dat weet u als geen ander. U werkt soms wel 80 uur in de week en dat lijkt nog niet genoeg. Het moet toch anders kunnen? U wilt bijvoorbeeld meer rendement behalen, veranderingen doorvoeren en meer focus hebben op de toekomst. U vraagt zich misschien af hoe u meer uit uw medewerkers kunt halen. Of u maakt zich zorgen over wat er gebeurt als u plotseling wegvalt. Wie bestuurt dan uw onderneming?

Veel ondernemers stellen zichzelf deze vragen, maar vaak blijft het bij ‘daar moet ik wel een keer iets mee’. De waan van de dag laat het niet toe dat u hier de tijd voor neemt of u weet niet goed hoe u het moet aanpakken.

WAT KAN COMPASSARE VOOR U BETEKENEN?

Groei in ondernemen

Vanuit mijn bedrijf Compassare ben ik er voor ondernemers die zichzelf of hun onderneming sterker willen maken. Aandacht voor bewustwording en inzicht. Inzicht in uw verdienmodel en de competenties/sterktes van u als ondernemer. Gevolgd door concrete vervolgstappen richting het doel dat u voor ogen heeft, zodat uw onderneming weerbaarder is voor de toekomst. Of dat u als ondernemer meer autonomie ervaart met meer voldoening.

Ik zorg voor een integrale verbinding van de ondernemer met de onderneming. De vragen ‘Welke ondernemer heeft uw bedrijf nodig?’ en ‘Wat voor bedrijf verdien ik als ondernemer?’ komen op tafel. Te maken keuzes worden niet uit de weg gegaan.

Met Darwin in gedachte;
“Niet de sterkste overleeft, maar die zich het beste aanpast aan een veranderende omgeving”.

Hans is inspirerend en altijd bereikbaar voor raad en daad, lekker tempo, mooie drive, altijd op zoek naar een grensverleggende uitdaging.
Ik ben Hans dankbaar voor de tijd die hij in mij geïnvesteerd heeft waardoor ik naar mijn gevoel een aantal grote passen gemaakt heb.

Neem contact op

Wilt u concrete stappen zetten richting uw persoonlijke of zakelijke doelen? Zijn er uitdagende keuzes die gemaakt moeten worden? Ik kom graag bij u aan tafel. Neem contact met mij op voor een eerste gesprek.